МВС назвало три версії викрадення Булатова

03.02.2014

загруженное (6)Українська міліція звинувачує викраденого лідера Автомайдану Дмитра Булатова у небажанні співпрацювати зі слідством. Серед версій його викрадення – комерційна діяльність.

Про це сказано у офіційному повідомлення МВС.

В МВС повідомили, що розглядають три основні версії викрадення Булатова:

  • кримінальне правопорушення вчинено в зв’язку з комерційною діяльністю Дмитра Булатова з метою подальшого вимагання викупу;
  • кримінальне правопорушення вчинено з хуліганських мотивів;
  • кримінальне провадження з метою провокацій масових заворушень.

«Представники слідства тричі намагалися його допитати, однак жодної суттєвої деталі про скоєний стосовно нього злочин лідер так званого «автомайдану» так і не надав. Така поведінка потерпілого наводить на думку, що він не бажає співпрацювати зі слідством», – заявляють силовики.

За словами заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Олега Татарова, наразі триває розслідування кримінального провадження за фактом зникнення Дмитра Булатова.

Потерпілий, як стверджують в міліції, надав лише ймовірний колір мікроавтобуса, на якому його викрадали.

«З третього разу допит відбувся, але уточнюючої інформації працівникам слідства знову надано не було. Потерпілий заявив, що його ймовірно викрадали на мікроавтобусі синього кольору, а точного місця викрадення він не пам’ятає», – йдеться у повідомленні.

Більше того, Татаров обурюється, що «навіть прикмет злочинців, які могли би бути причетні до вчинення кримінального правопорушення, він нам не надає».

У МВC запевнили, що продовжують слідство. Зокрема, силовики встановлюють місця розташування відеокамер та відеореєстраторів на автомобілях, які могли там знаходитися в той час, коли зник потерпілий.

«Але небажання потерпілого і громадян, які його консультують, допомагати слідству не дає можливості об’єктивно і швидко встановити обставини вчиненого кримінального правопорушення», – сказав заступник начальника ГСУ МВС, повідомляє «Українська правда».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи