ВО “Свобода” штурмувала ОДА вже зайняту громадськими активістами

29.01.2014

ВО «Свобода» на чолі з народним депутатом Юрієм Михальчишиним штурмувала Львівську облдержадміністрацію, яку днями зайняла громадськість.

Про це повідомили редакції ІНФОРМАТОРа активісти які зараз перебувають у Львівській ОДА.

Члени партії ВО “Свобода” висловили бажання самим зайняти і контролювати дане приміщення. В даний момент триває штурм. На місце підтягується громадськість.Під час штурму “свободівці” застосовали сльозогінний газ та інші спецзасоби. Є поранені.

Нагадуємо, раніше «Свобода» подібними методами встановлювала контроль в Київській міськдержадміністрації, витіснивши звідти представників «Спільної Справи».Перша спроба штурму Львівської ОДА відбулася вчора. Тоді на місці подій був присутній і народний депутат України від ВО “Свобода” Юрій Михальчишин, який особисто погрожував активістам, – повідомило джерело.

Сьогодні ж депутати-свободівці на місці подій не “світилися”, але штурмовики, серед яких громадські активісти впізнали і членів ВО “Свобода” – погрожують: якщо активісти не поступляться місцем “свободівцям” у ОДА – їх “викинуть з приміщення, а решту виловлюватимуть і “прибиватимуть””.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини