На нараді у Дмитра Сірмана повідомили, що до прибирання від снігу у Чернівцях залучено 315 двірників

22.01.2014

1307346559_sirmanСьогодні, 22 січня, під головуванням директора департаменту житлово-комунального господарства Чернівців Дмитра Сірмана відбулася загальна нарада за участю представників районних у місті рад, керівників департаментів ЖКГ і комунальних підприємств. Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

На порядку денному стояли питання щодо прибирання чернівецьких вулиць від снігу. Наразі працівниками МіськШЕПу для розчистки та посипання на вулицях міста задіяно 16 одиниць техніки. До прибирання від снігу закріпленої прибудинкової території, тротуарів і зупинок громадського транспорту залучено 315 двірників. Орендарі, керівники підприємств, установ та організацій залучені до прибирання снігу на відповідних територіях. Однак за перший день відповідальним особам, які не виконували приписи та не прибирали прилеглі та закріпленні території від снігу, було вручено понад 50 попереджень.

Нагальним питанням залишається звільнення проїжджої частини чернівецьких вулиць від транспортних засобів, які припарковані обабіч і перешкоджають роботі снігоочисної техніки.

Підготувала Альона Чорна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини