Медики кажуть, що двоє загиблих на Грушевського мали травматичні поранення

22.01.2014

загруженное (9)Двоє учасників акцій протесту на вулиці Грушевського, які цієї ночі загинули під час сутичок із силовиками, мали травматичне поранення. Про це на прес-конференції повідомив директор Департаменту охорони здоров’я КМДА Віталій Мохорєв. Медики сьогодні констатували два випадки біологічної смерті.

“Близько 6 години ранку до бригади, яка чергувала поблизу готелю “Дніпро”, звернувся волонтер із проханням надати медичну допомогу хворому, який знаходився у волонтерському медичному наметі. За дві хвилини медики були на місці, але, на жаль, була констатована смерть. У другому випадку о 8:33 до центральної оперативної диспетчерської станції швидкої медичної допомоги також звернувся волонтер медичної служби Майдану. Він інформував про те, що один громадянин потребує допомоги. О 8:42 бригада медиків прибула на місце, проводила необхідні реанімаційні заходи і о 9:11 була констатована смерть”, – розповів В.Мохорєв.

Медики визначили, що причиною смерті загиблих мітингувальнкиів стали травматичні поранення, про їх детальніший характер поки що не повідомляють.

Підготувала Альона Чорна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини