Максим Бурбак визначив спрямування тролингу

21.01.2014

Довганич і Фріда

В Народному домі відбулося засідання представників громадських організацій. Обговорювали ситуацію в країні та подальші дії щодо протистояння законам Колісніченка-Олійника. Невелика зала засідань Народного дому була переповнена, тож почали з регламенту. Перше слово мав студентськмй активіст Тарас Прокоп. Він заявив наступне: «Закони, які були прийняті становлять пряму загрозу громадянському суспільству України. Із  прийняттям цих  законів влада хотіла знищити все громадянське суспільство, яке й зараз не є надто сильним. Зараз дуже важливо, аби громадські організації зібралися і вирішили подальший план дій, як власне протистояти».

_DSC0450І тут цікаво, що замість протистояння законам почалися чвари, як це буває доволі часто.  «Вдруг как в сказке скрипнула дверь» і до зали увійшов Віктор Довганич у новорічній масці. Поява гостя передбачувано обурила Петра Кобевка.  У відомому романі Булгакова « Майстер й Маргарита» є такий персонаж – Фріда. Вона є гостем на балу у Воланда. Трагедія Фріди в тому, що колись вона задушила своє немовля носовичком, і злі сили щодня їй кладуть цей носовичок перед очі. Щоб не забула про свій злочин. І починаються її пекельні страждання. Довганич для Кобевка, що той страшний носовичок для Фріди – постійне нагадування. Для більшого ефекту, він мав би приходити із коробкою цукерок. Типа: випадково придбав у магазині – не бажаєте?  Отже, поява  Довганича виявила, що редакторові байдуже, що говорить там якийсь Прокоп, негречно перебивши його, Петро Дмитрович почав вимагати, аби Довганич покинув засідання. Далі пішло зясування стосунків. Чимось це все нагадало засідання у Верховній Раді. Оганізатори почали боротьбу за порядок. Поки лунали пояснення про відкритість заходу,  головний редактор «Часу» вказав й на іншого недостойного – Володимира Бешлея. Після шаленої дискусії – ділові чоловіки (п. Петро і п. Віктор) вийшли, на пару хвилин, поговорити. І повернулися спокійними, з цілими сорочками і майже без претензій. Що там сталося – таємниця. 

_DSC0452 Прийшов підтримати діячів народний депутат України Максим Бурбак. – Буковинців в Києві дуже мало. Я приїхав закликати всіх, щоб цих чварів тут не було, щоб ми не сварилися в цій залі. Давайте поїдемо всі на Майдан. Там нема часу на чвари. Там є час для роботи, для кожного. Поїхати туди, мобілізуватися і відстоювати нашу Буковину там. Якщо є в когось багато сил, нема куди енергію витрачати – поїхали туди. Там є що робити. Я допоможу, – сказав нардеп. І додав, що на місцях, перше, що треба робити – це не виконувати цих злочинних законів. – Треба всіляко тролити, але не друг друга, а цю владу, – зауважив Максим Юрійович.

Під час засідання свою позицію мали можливість висловити всі бажаючі. В результаті чого громадські організації ухвалили голосуванням наступну заяву.  А, до речі, перепрошуємо за назву, яка не зовсім передає зміст. Просто час від часу ми наслідуємо дуже опозиційні ЗМІ, які дають назви ще більше відірвані від тексту ( як велів Максим Бурбак). Текст заяви:

forum1 forum2

  

Коментарі
  • Ось така вона вся наша “опозиція”. Далі сварок та розборок, хто найопозийніший, справа не йде. Просрали 2004 рік і цей просруть. Бо особисті амбіції переважають над усе.

  • Хорошо , что есть видео – дурь и нахальство каждого
    видны сразу как на ладони. Буковинцев мало на Майдане – так зачем им рисковать своим здоровьем
    ради интересов Бурбака и подобных? Дураков нет.

  • Поки бурбаки з Федоруком,та Ренжуком розкрадали місто-ми пахали за копійки .Тепер вони прикрили свої сраки депутатськими мандатами,а людей штовхаєте на барикади .Поки така свиня схудне,більшість Українців сдохне!

  • Кобевко і Довганич обидва провокатори і продажні Шкіри , а різниця , що Довганич це визнає ,а Кобевко грає дьоргія.

  • Нема що їхати на ті” мирні майдани”, більше 200 поранених. Ця трійка не може впоратися з майданом,
    а не те що з Україною. Вони отримують великі гроші
    а ми болячки.

  • ПРОДАН-ые боты на продажном сайте. Аж гыдко! А где мой Патриот, которому я аплодирую стоя? Неужели на барикадах?

  • Ці закони вже давно діють в багатьох країнах Європи
    і США. За спонтанні мітінги, за маски, за шарфи на лицях, за захват будівель – великі штрафи та тюремні терміни .Наприклад , в Англії “…если 12 или более лиц применяют или угрожают применить насилие в отношении других лиц или
    собственности общественного пользования- то это
    организация общественного беспорядка, наказание
    до 10 ЛЕТ ТЮРЬМЫ. “

  • реально далі балачок і свар діло не йде. просто балакають собі і все.а якісь дії,рішення? де воно???

  • Щось я не розумію , вони що тримають нас за 3 сорт. У них ці закони працюють багато років. Це
    не заважає їм працювати і мирно жити.
    У НАС ПРИЙНЯЛИ – ЦЕ ДИКТАТУРА, У НИХ ПРИЙНЯЛИ-
    ЦЕ ДЕМОКРАТІЯ. ЯКІСЬ ЛУКАВІ,

  • Бурбак – молодець! Справжій патріот України! дай Бог йому сили побороти папієвську-проданську банду!!!

  • На Землі, останнім часом зявилася нова раса майданоіди яка намагається переробити сучасний світ починаючи з України.
    Але за чужі гроші, які поступають до них від вселяких зарубіжних фондів. Замайданені майданоіди відучилися працювати, а більше галасують, розмахуючи різними простирадлами які у цівілізованих людей називаються прапором. Не вирівши власних проблем на місцях проживання, не вдосконаливши систему самоврядування за місцем проживання, майданоїди різних мастей зібралися з усієї України для того щоб до кінця знеславити свою державу перед усім світом, що їм вже вдалося. Адже такого безкультурря, яке сьогодні проходить в ценртрі міста Київа, нрезручно якось назвати його столицею. Адже головні місця своєї країни звичайні люди поважають, а манданоїди за собою і перед собою все знищують. Укази, які прийняті Урядом до виконання справедливі. Адже такої розпусти яка стала завдяки манданоїдам на Україні взагалі не було. І це в рік 200-річчя Тараса Григоровича Шевчекенка, який ще тоді попереджав:”…Да и в самом деле если хорошенько разсудить, если мы из-за презренного серебреника надругаемся над священными преданиями старины, что же тогда из нас будет? А выйдет какой-нибудь француз или, чего боже сохрани куцый немец, а о типе , или, так сказать, о физиономии национальной, и помину не будет. А по-моему,нация без своей собственной, ей только принадлежащей, характеризующей черты похожа просто на кисель, и самый безвкусный кисель.”. І ще:-“…От берегов Дона до кремнистых берегов быстротекущего Днестра
    одна почва земли, одна речь, один быт, одна физиономия народа, даже песни одни и те же. Как одной матери дети. А минувшая жизнь этой кучки задумчивых детей великой славянской семьи не одинакова. …Что же говорят пытливому потомку эти частые темные могилы на берегах Днепра и грандиозные руины дворцов и замков на берегах Днестра? Они говорят о рабстве и свободе. Бедная малосильная Волынь и Подолия, она охраняла своих распинателей в неприступных замках и роскошных палатах. А моя прекрасная, могучая, вольнолюбивая Украина туго начиняла своим вольным и вражьим трупом неисчеслимые огромные курганы.
    Она своей славы на п о т а л у не давала, ворога-деспота под ноги топтала, и, свободная , нерастленная, умирала. Вот что значат могилы и руины. Не напрасно грустны и унылы наши песни, задумчивые земляки мои.Их сложила свобода, а пела тяжкая одинокая неволя…”
    Тож хто ми такі, які одержали в спадок, могутню, незалежну подаровану державу, і за ці роки, так званої незалежності, всі разом, в той чи іншій спосіб розікрали свою Україноньку, звинувачуючи в цому іншіх. Тож до вас ще одне слово нашого Великого Тараса:- “…О мои милые и непорочные земляки мои ! Еслибы и материальным добром вы были так богаты, как нравственной сердечной прелестью, вы были бы счастливейший народ в мире! Но увы! Земля наша как рай, как сад насажденный рукою бога-человекалюбца.А вы только безвозмездные работники в том плодоносном, роскошном саду. Вы Лазари убогие, питающиеся падающими крупицами от роскошной трапезы ваших прожорливых ненасытных братий…” Всі ці слова нашого Тараса Григоровича я знайшов у четвертому томі пятитомнику зібрання нашого велета. Читайте і навчайтесь! А завершити нашу розмову хочу словами ще одного Великого українця ОлександраДовженка :-
    !…Хто глитнув горя з повної чаші так, як упиваються ним на Україні? Ніхто.І коли подумати, то в минулих віках ніхто не рівнявся з нами, киянами,у пригодах страшних і в народному лиху…” А тепер останнє слово до майданоїдів, ще одного великого украінця І.Франкао, з його з його відкритого листа до галицьких студентів написаного ще у 1905 році! “… Ми мусимо навчитися чути себе українцями – не галицькими, не буковинськими, а українцями без офіційних кордонів…”
    А сьогодні це моє: Плаче стогне Україна – наче ранена,
    ні, не ранена вона замайданена. Тож до праці українці а не до майданного розбишатсьтва. Віктор Обдуленко

  • Це нас кликали на той майдан? Ці хулігани навіть не знають за що воюють. А із Западу приїжджають
    на майдан і втручаються в діла іншої країни.
    Це якби в вашу сім,ю прийшов хтось чужий
    і почав вчити вас як жити. Це сором.

  • Для них нет ничего святого – ни Родины, ни красоты
    Киева, ни памятников , ни здоровья – всё продали за деньги. Это за 20 лет Украина вырастила новое
    на земле племя майданоидов. Несчастная страна.

  • Кобевка на облік терміново, смердів перегаром аж гидко було стояти біля нього. Міг принаймі бомбонами заїсти.

  • скажіть чим нова банда краще за стару?
    захоплення будівель – проголошення якоїсь ради? хто вам дав право на таке?
    всі довклола що хочуть то і роблять – і їм за нічого(((
    новоспечна РАДА – ви не НАРОД,ви стадо, ви БАНДА , ні чим не краща за теперішню
    рішення про стоврення нової влади повинно прийматися на референдумі -а хто в її складі – на виборах – це ДЕМОКРАТІЯ, а те що ви робите -це провокація,вандалізм, анархія, проституція. Ви порушуєте конституцію. це вам не створити фірму для відмивання грошей!!!! це ВСІ люди, а не обрані 2-3тисячі. ви не змогли заручитися підтримкою 1% населення області – про яку владу ви можете говорити???хто вас там вибрав? хто вас призначив головним??ГРОШІ??ДОБРОБУТ??
    бурбака пригрів федорук, тепер заборонили комуняк, а що буде робити наш головний комуняка федорук??
    де він там ховає пам’ятник леніна???))
    БАНДУ ГЕТЬ разом з жОппОзиціонерами

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини