Мітинг на Чернівецькому Майдані(фоторепортаж)

20.01.2014

Порадувало, що ніщо не проходить марно. Моє спілкування із Тарасом Прокопом на передачі ” Суть речей”, де я зауважив, що гасла у чернівецьких студентів примітивні, ніби вони не студенти зовсім і навів для прикладу гасла французької  студентської революції 1968 року несподівано відгукнулося.   На мітинг у неділю студенти вийшли з французьким гаслом ” Забороняти – заборонено” . Можете  вважати це випадковим збігом))))  .  На жаль, проблема не тільки в гаслах.  Ми вже повідомляли, що початок  мітингу, про який було оголошено, що він почнеться у неділю о 12.00 на Центральній площі, несподівано було перенесено на 14.00. Організатори мітингу підійшли о 12.45 до тих небагатьох людей, що прийшли по обяві і сказали, що мітинг перенесено. Вражаюче насправді ставлення.  Послалися на свято. Але це свято не було несподіванкою).  Треба сказати, що без священиків мітинги виходять малолюдними.  Насправді виглядало  зібрання і в 14.00 не дуже велелюдним. Про зміст промов говорити не будемо. Такими заклками переповнений Фейсбук.  Найбільш холоднокровно і по-дорослому виступив голова обласної ВО Свобода В. Мельничук. Мунтян (голова ВО батьківщина), здається так і не виступив, або не дочекалися.  Фото:IMG_2037

За гасла – залік. Гасла у нас французькі)))
IMG_2030

А вінки – мабуть вже автентичні

IMG_2059

” А мнє прікольно…”

IMG_2040

Чернівецький політичний “бомонд” чекає зіркового часу

IMG_2034

…буковинська політична інтелігенція вийшла підтримати прогресивні прагнення трудящих…

IMG_2036

насправді цей мітинг виглядав доволі невиразно з цього боку

IMG_2035

І з цього ненабагато краще. Втім, попри і всупереч. Може це й не так погано, як про це пишуть у Фейсбуці

 

 

підготував Сергій Воронцов

Коментарі
  • Про те, що мітинг відбудеться о 14 годині говорили ще в п”ятницю на мітингу і писали в ЗМІ. Отже це просто ваша необізнаність Сергію, не ображайтеся.

  • Опозиції у Чернівцях немає взагалі, а ті що є – це свині яких відігнали від корита, і вони ніяк не збагнуть як без корита жити? а їсти ж хочеться.

  • Усі чернівецькі опозиціанери – о це справжні тушки, які співпрацюють зі владою, бо хочуть зберегти політичні девіденти, працюють тихенечко-тихенічко, аби зберегти фацу перед виборцями, а ще і грошиків … О це справжні покидьки. Один Кобевко засвітився на взятці і йому не має що робити – обісрався – засвітився, і зараз він позіціанує себе польовим командиром. Коломієць вже доуявлявся! Доречі, Кабевка теж був організатором захоплення ради і що? Чому його не чіпають? А не чіпають тому, що він тихенько-тихенько співпрацює з владою! Кабевка-казявка, яка за гроші продасть рідну маму!
    Ганьба! Ганьба! Ганьба!…

  • Організатори повідомляють редакції, що одразу мали на увазі 14.оо. Для них це важливо. Звідки взявся час 12.00 постараємося з’ясувати точно

  • так мало людей. і такі дрібязкові чвари щодо часу проведення…. куди країна котиться???

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини