У Чернівцях працівник охоронної фірми отримав поранення з пістолета від п’яного молодика, який у магазині вимагав пива та цигарок

08.01.2014

images8 січня близько 5.30 до чергової частини Шевченківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про бійку на вулиці Червоноармійській. Виїздом слідчо-оперативної групи були встановлені обставини події. Двоє чернівчан, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підійшли до нічного магазину та намагалися придбати цигарки та пиво. Продавчиня повідомила, що наразі магазин зачинено, однак молодики були надто наполегливими. Повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС в Чернівецькій області.

Жінка таки продала бажані товари та натиснула «тривожну кнопку». На виклик приїхали співробітники однієї з приватних охоронних структур. Між ними та нетверезими чоловіками виникла суперечка, під час якої один з молодиків вистрілив у охоронця із спецзасобу травматичної дії. В результаті чоловік отримав тілесні ушкодження.

Наразі молодики перебувають у Шевченківському райвідділі. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та встановлення попередньої кваліфікації даної події.

Підготувала Альона Чорна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи