Буковинське ГО Майдан розпочало з того, що вирішило впорядкувати колядки

04.01.2014

В тему статті Вишинського про домашні пікети. Інтернет-видання “Букінфо” повідомляє, що на першому засіданні ГО “Майдан”, яке відбулося вчора, було прийнято рішення звернутися до працівників галузі культури області – філармонії, облмуздрамтеатру тощо.

“Наближаються Різдвяні свята, під час яких прийнято колядувати і щедрувати, прославляючи Різдво і традиційно вшановуючи господарів домівок чи організацій, яких навідують колядники. Прихід колядників – це честь і шана для родини. У таких обрядових звичаях часто з задоволенням беруть участь працівники сфери культури.
Як повідомили  в обласній ГО “Майдан”, Рада обласної ГО «Майдан» закликає буковинських працівників культури ігнорувати участь у заходах колядування і щедрування, які влаштовуватимуть у чи біля приміщень органів влади та для представників партії влади”.

Цікаво, що  підготовлена аудиторія не розуміє, що подібні рішення, (особливо на першому засіданні) виглядають ідіотично. Не так рішення, як діагноз. Сеанс інтелектуального роздягання. Сидять собі зовні серйозні люди, і тут – хоп і рішають таке… Що далі? 

Нагадаємо очолили ГО “Майдан” функціонери теперішньої буковинської “Батьківщини” Василь Мельник, Юрій Скорейко.

Підготував Сергій Воронцов

Коментарі
  • Клоуни з лялькового театру – Мунтян, Скорейко, Мельник, Івашин. Не вистачає ще декілька кукловодів – Каспрука , Бурбака, Кобевка та буде повний боекомплект шизафреників!

  • ГО “Майдан” это карманная группировка Бурбака.
    Рецепт простой: берется несколько маразматиков, добавляется пара-тройка психически неуравновешенных бедолаг (для агрессии), и добавляется в коктейль парочка подконтрольных хапуг-приспособленцев. И вуаля – гремучая смесь готова. Дальше можно пускать биомассу в бой – на защиту рынка Добробут.

  • Політика політикою, а колядки – окремо.
    Щоб деякі не казали, що ми “бидло ” і ” біомасса”,
    треба говорити і писати.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи