Дорогі друзі та вороги!

31.12.2013

Дорогі друзі та вороги, шановні читачі нашого сайту, вітаємо вас із Новорічними святами. Ми бажаємо вам особистого щастя, здоровя і цікавого насиченого року.  Так вийшло, що нашу країну черговий раз захлеснула хвиля взаємної ненависті. Ми бажаємо всім, щоб ця хвиля була недовгою.  Ненависть може бути обгрунтованою, але ніколи ще не вела до правди. Недавні схожі події в інших країнах нас у цьому переконують.  «Істина входить лише у Браму Спокою”, – казали в давнину на Сході. 

Наш сайт взяв собі за мету відстоювати важливе право – право бути іншим, право мати інший світогляд, іншу точку зору. Зробити це право звичайним,  нормальним навіть у наших теперішніх умовах хорового політичного співу.  І відстояти це право не тільки щодо другорядних питань, а якраз щодо болючих світоглядних і політичних  проблем. Гадаємо, спільною метою для всіх в країні є боротьба за права людини: право на ввічливість, право на інше бачення, інші відповіді, хоча якими б очевидними не здавалися декому «правильні відповіді». Наш сайт молодий, тому всупереч традиціям досвідчених буковинських сайтів, ми НЕ друкуємо вітань буковинських та чернівецьких політиків із Новим роком.  І нехай у наступному році в нашому житті зменшиться частка ненависті та політиканства і додасться взаєморозуміння. Привітаймо одне одного)))) Якщо хтось з вас захоче надіслати на адресу сайту привітання для чернівчан – ми ретранслюємо)))

Святкового тижня сайт працюватиме, але в дещо полегшеному, не так інформаційному, як «мистецькому» режимі. Якщо стане нудно, заходьте)) Щасливих свят, щасливого року)))  

 Редакція сайту ” Чернівці Таймс”  

a4Uh5gXTH-w

Коментарі
  • Все було цікаве та яскраве, можна сказати СМАЧНО.
    СПАСИБІ за все. З НОВИМ РОКОМ ! З новим щастям!
    Нових творчих досягнень! ЩАСЛИВОГО ПЛАВАННЯ В
    ІНТЕРНЕТІ!
    ХАЙ згине ненавість. Вона нам не потрібна.

  • Святий обов’язок для журналіста – писати правду. Тоді у Вас буде плавання, якщо будете об’єктивно і правдиво висвітлювати проблемні питання, а не на угоду будь-якій стороні. Переважна більшість простих буковинських читачів відчуває нещирість чи обман. З наступаючим Новим роком!

  • Буковинським читачам поможуть розібратися ФАКТИ , від них нікуди не дітися. І це радує тих, хто
    говорить правду. Щасливого Нового року!

  • Желаю вашему сайту что бы заявленная вами цель (другая точка зрения и другое мировоззрение) не была всего лишь фиговым листиком для прикрытия неправды и манипуляций.
    Поддерживаю предыдущих комментаторов и в первую очередь жду правдивой информации и фактов, а с мировоззрением уж как-то каждый пусть разбирается сам.
    Желаю вашему сайту найти свой круг читателей в огромном океане интернета! С наступающим Новым годом!

  • Хай це тепле родинне свято об,єднає всіх і щоб
    кожен в своїй країні відчував себе затишно і зміг
    заробити своєю працею!!!!!!!!!!!!

  • Цей сайт дає правдиву інфармацію роскриває очі людям. Деякі киплять злістю на нього, правда очі коле
    але пес гавкає – караван їде .
    Хай 2014 принесе Украіні успіх.

  • С Новым годом! Прошу передать привет ПРОДАН-ым журналистам своему хозяину.

  • Сергій, не звертайте увагу на таких як тетя Шура, у Вас класний сайт, так тримати тільки пишуть частіше !

  • Ну почему же?! Символ жратвы (оливье) на новогодней передовой вашего сайта свидетельствует лишь о том, какие на самом деле ваши истинные приоритеты по жизни. Пардон, но все и так прет наружу.

    • к тёте Шуре: Ну что Вы ко всему придираетесь?) Это честный сайт и тут всё по-честному. Вы что хотели, что бы они Вам тут ободранную ёлку с украинским и евросоюзовским флагами выставили, а сами тихонечко оливье хряпали? Не забывайте, у сайта другое видение и другое мировоззрение)))))))))))))Оливье – так оливье.))))))) Идеологией сыт не будешь.)))))

      • Елена, тетя Шура, ну разве все сайты должны пиарить только Федорука, Бурбака и хаять Папиева, Михайлишина ? Можете мне сказать хоть 5 параметров по которым Федорук лучше Михайлишина ? Только не указывайте партийность !

  • На Сайті – факти, дії та поведінка тих, кого ми вибираєм. Нам це конче треба, бо ми йдемо на вибори , як сліпі. В коментах я читаю про все, що завгодно, але ніколи не бачила спростування фактів.
    Бажаю САЙТУ подальших успіхів. А країні – дружби
    зі всіма країнами.
    А олів,є хорош, видно ,що робила газдиня з розумом,
    мало майонезу, це корисно.

  • Шура, этот сайт вам идёт на пользу, вы стали лучше
    юморить и острить. Подружки помогают?
    Самые лучшие пожелания всей дружной компании
    в 2014 году!

  • Почему удалили коментарий о Крзловой-козлихе? Админ , Вы ее друг ?

  • На слові “ненавІсть” безграмотний Воронцов спалився у першому ж коменті) Самі пишуть, самі коментують, самі себе хвалять))) Цирк…

    • Деточка! А не пошел бы ты на букньюс. Это там обсырон – родная стихия, особенно для таких озабоченных как ты. А здесь гадить не надо, ты же не у себя дома.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи