На Буковині троє грабіжників вимагали у пенсіонерів гроші, погрожуючи розправою

26.12.2013

6a0f00d1aa_133589На Буковині подружжя пенсіонерів ледь не стало жертвами грабіжників. Пізно вночі до них в оселю вдерлися молодики у масках та з ножами із погрозами почали вимагати гроші, повідомляє ТРК “Чернівці”.

Від пережитого тієї ночі, розповідає бабуся Домка, не може оговтатися досі. Була пізня година, подружжя міцно спало. Розбудив гучний стукіт у вікно. Метушню у коридорі почув дідусь. Чоловік саме спав, з кімнати спросоння пригрозив, що викличе міліцію. Один із грабіжників кинувся до нього. Ножа приклав над головою, дідусь повів його до шафи, де у Біблії зберігав свої заощадження.

В той час надвір саме вийшов сусід. Роман живе через дорогу. Почув крик бабусі, спочатку і не зрозумів, що там коїться. Він одразу прийшов на допомогу. Перед злочинцями, які вирішили утікати, він зачинив двері і кілька хвилин утримував їх у коридорі. При цьому сам ледь не постраждав від ножа, котрим розлючені нападники намагалися завдати удару при спробі втечі.

“Наступного дня в ході проведення оперативно-пошукових заходів нами було встановлено та затримано трьох жителів Кіцманського району. Наразі двоє перебувають у Чернівецькому СІЗО, третій неповнолітній – на підписці про невиїзд. Їх перевіряють на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Бо їх ми затримали у обласному центрі”, – повідомили у міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи