Команда з ЧНУ виборола на Українському студентському фестивалі реклами призове місце

26.12.2013

tQAHtgAHnCgУ Києві у Будинку кіно 19 грудня відбувся 9-й Український студентський фестиваль реклами. Щорічно у Фестивалі беруть участь більше 1000 чоловік з України, Росії, країн СНД і далекого зарубіжжя, повідомляють на офіційному сайті ЧНУ.

Цьогоріч професійне журі під керівництвом А.Йереба визначили переможців у 11-ти Номінаціях. З них три – тематичні, запропоновані партнерами фестивалю «Для здоров’я щодня три продукти з молока»,  «Міжнародний Рік Співпраці з Питань Води» і «Збережи свій зір».

Вперше у цьому фестивалі взяла участь команда студентів-журналістів  Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, лідер якої – Пуюл Квітослава –отримала Диплом за 2-ге місце в тематичній номінації «Збережи свій зір» з додатком від Київстар «Добре бачу».

За підсумками голосування журі володарями Гран-прі став Запорізький національний університет за роботу – проект рекламної кампанії «Казки не бояться темряви».

Довідка: Український студентський фестиваль реклами (УСФР) – найбільший в Україні фестиваль студентських розробок у галузі реклами, маркетингу і PR. Вперше відбувся у Харкові в 2004 році. З 2005 року щорічно проводиться в м. Київ. Організатор і керівник проекту – Ромат Євген Вікторович, голова Спілки рекламістів України, доктор наук з державного управління, професор, академік АЕН України, завідувач кафедри маркетингу і реклами КНТЕУ, головний редактор журналу «Маркетинг і реклама». Під егідою УСФР організована асоціація УСФР-сфери, до якої входять: Кримський міжнародний студентський фестиваль реклами (Крим СаФаРі) і ряд регіональних студентських фестивалів реклами. На офіційному сайті УСФР представлена ​​ретроспектива фестивалів  УСФР з 2004 року, галерея переможців та партнерів, фотозвіти, кращі роботи учасників.

 

Підготувала Діонісія Кернична

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини