На Буковині дитина злякалася покарання від батьків за погану поведінку в школі і втекла з дому

25.12.2013

1361952247_umvs_fotoБуковинські правоохоронці відшукали малолітню дівчинку, яка втекла з дому. У пошуках десятирічної втікачки, які тривали всю ніч, було задіяно понад 100 співробітників міліції, орієнтовані працівники служб таксі, міського транспорту та вокзалів.

Як повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області, пізно ввечері батьки зниклої дитини звернулися до міліції і пояснили, що біля 16.00 дівчина пішла зі школи та вдома так і не з’явилась.

До розшуків були залучені працівники Першотравневого РВ, кримінальної міліції у справах дітей, співробітники карного розшуку, наряди батальйону патрульної служби, державної служби охорони, кінологи та експерти-криміналісти.

Під ранок правоохоронцям вдалося відшукати маленьку втікачку. За словами дівчинки всю ніч вона ховалася у під’їздах житлових будинків, а пішла з дому, так як боялася покарання від батьків за погану поведінку у школі.

З батьками та дівчинкою правоохоронці провели профілактичну бесіду, а також звернулися до навчального закладу з клопотанням про залучення психолога для проведення відповідної роботи з дитиною.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей звертаються до всіх батьків та педагогів: будьте особливо уважними до дітей у період новорічно-різдвяних свят, не залишайте їх без нагляду, займайте дозвілля дітей та прислухайтесь до можливих проблем вашої дитини – це позбавить Вас від зайвих хвилювань.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи