У Чернівцях пожежники врятували чотирьох безхатченків

20.12.2013

DSC_4464Сьогодні, 20 грудня о  02:30 на спецлінію 101 Чернівців надійшло повідомлення про сильне задимлення в під’їзді житлового будинку по вул. Долинянській у Чернівцях.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Відразу за місцем виклику було направлено 1 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру, які прибули за лічені хвилини. Виїздом на місце події було встановлено, що в підвалі житловго будинку виникла пожежа. Рятувальникам повідомили, що в підвалі можуть знаходитися безхатченки, які там влаштували собі притулок.

Вогнеборці, які через сильне задимлення працювали в апаратах захисту органів дихання, увійшли в підвал для проведення пожежної розвідки, в ході якої виявили чотирьох людей. Рятувальники відразу вивели їх на вулицю. Переконавшись що людям нічого не загрожує, бійці ДСНС приступили до ліквідації пожежі. За короткий проміжок часу пожежу було повністю ліквідовано. Вогнебоорці врятували від знищення житловий будинок.

 

Всього минулої доби у Чернівецькій області виникло 3 пожежі, під час яких рятувальники зберегли від знищення 2 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини