У Чернівцях багатодітні сім’ї опікуються ще й прийомними дітьми (фото)

20.12.2013

_dsc0610Сім‘я Віктора та Світлани Морару виховує шістьох своїх дітей. У листопаді 2010 року сім‘я встановила опіку над двома дітками, позбавленими батьківського піклування, які виховувалися в інтернатних закладах. Але бажання робити добро дітям в цих людей безмежне. Тому в 2013 році вони взяли на виховання ще трьох дітей.

За весь цей час батьки-опікуни зарекомендували себе з позитивної сторони. Вони дуже швидко знайшли спільну мову з дітьми-вихованцями, зуміли поріднити їх зі своїми власними дітьми. Тепер всі вони живуть однією дружньою родиною, де панує батьківська любов, ласка, тепло, взаєморозуміння та взаємоповага. Родина Морару створила здоровий мікроклімат в сім’ї, що позитивно впливає на виховання та розвиток дітей.

Родина Василя Кушніра та Валентини Кушнір виховує дев’ятьох власних дітей. Однак все своє життя хотіли допомогти дітям, які залишились без батьків. Це і стало причиною створення на базі їх родини прийомної сім’ї. Рішенням виконавчого комітету Чернівецької міської ради на базі їх родини створено прийомну сім’ю та влаштовано на виховання двох дітей, позбавлених батьківського піклування. Впродовж 2013 року дана родина взяла на виховання ще двох дітей, позбавлених батьківського піклування. Однією дружною сім’єю Кушніри проживають у власному будинку. Між рідними, прийомними дітьми та батьками склалися хороші родинні стосунки. Діти люблять одне одного та поважають своїх батьків. Прийомні діти вважають їх рідними. Подружжя виховує дітей належним чином, забезпечуючи всім необхідним для їх розвитку, навчання та відпочинку. Всі діти відвідують музичну школу, шкільні гурти за вподобаннями.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Указом Президента України Василя Кушніра нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня.

А вчора, 19 грудня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин і начальник служби у справах дітей Чернівецької міської ради Валерій Гайсенюк традиційно привітали членів чернівецьких багатодітних сімей із Днем Святого Миколая.

Вони завітали до сімей Морару та Кушнірів, вручивши їм побутову техніку та різноманітні подарунки для дітей.

_dsc0597 _dsc0618 _dsc0620 _dsc0636

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини