Позачергова сесія Чернівецької міської ради не відбулася через відсутність кворуму

20.12.2013

10966Сьогодні, згідно відповідного розпорядження, мала відбутися позачергова 43 сесія Чернівецької міської ради VІ скликання.

На засідання з’явилося 29 депутатів з 60, з них зареєструвалося 17. Відповідно до закону “Про місцеве самоврядування в Україні” сесія не відбулась.

Для проведення сесії Чернівецької міської ради необхідна присутність 31 депутата.

Коментарі
  • 0

    Сьогодні фракція Батьківщина, про яку ніби то кажуть “тушки”, в повному складі прийшла в міську раду та була готова подалати вето, але нажаль фракція Каспрука не захотіла зареєструватися!
    Каспрук-пустодзвін, в черговий раз нічого не зміг довести до логічного кінця – організувати підтримку евромайдану, хоча позіціанує себе оппозиціанером. Усе дуже просто – на цій сесії не ставилися питання, які задовільняли його власні амбіції, не ставилися питання захисту бізнесу його босів.
    Згадайте, він навіть не зміг набратися мужності на отанній черговій сесії (2.12.2013р.) – зачитати рішення, на якому наполягав чернівецький Майдан, хоча в той же час, він організував молодь, підштовкнув її порушити закон – захопити міську раду! Це все було організовано тільки за однієї мети, на плечах дітей сісти у крісло секретаря – повернутися до влади, аби далі деребанити місто.

  • Вы что не слышали,что у Каспрука закончились деньги для отправки на Киевский майдан(ПРОБУХАЛ ПАДЛА) ? А нет денег нет и революционного задора.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи