На Соборній площі у Чернівцях урочисто відкрили новорічну ялинку та Різдвяний ярмарок (фото)

20.12.2013

_dsc0715Сьогодні, 19 грудня, на Соборній площі Чернівців відбулося урочисте відкриття центральної новорічної ялинки, Різдвяного ярмарку, Палацу Діда Мороза та Льодової ковзанки. Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин привітав городян із наступаючими новорічними святами.

«Символічно, що відкриття святкової ялинки на Соборній площі нашого міста відбувається саме на свято Миколая, – сказав він  у своєму зверненні. – Цей особливий день розпочинає зимові свята, він наповнений очікуванням чудес та радощами здійснення мрій, уособлює добро, щедрість і справедливість. Щиро бажаю усім, щоб у найкращих починаннях і добрих справах ви постійно відчували любов та опіку, а ваші задуми і мрії здійснювалися. Сьогодні звертаюся до кожного з вас: не обходьте увагою жодної дитини, подаруйте свою любов тим, кого обділила доля. Ми, дорослі, повинні дбати про майбутнє нашої держави, яке залежить від повсякденної турботи про дітей».

За підтримки фонду Firtash Foundation на площі створено всі умови, щоби і дорослі і маленькі відвідувачі могли зануритися в казкову атмосферу. Протягом усіх свят тут відбуватимуться концерти, дискотеки, театралізовані вистави. Все це разом створюватиме особливу атмосферу веселого й теплого свята для дітей та всієї родини з національним буковинським колоритом.

Ярмарок та ковзанка працюватимуть до 20 січня. На ярмарку можна буде придбати ялинкові прикраси, новорічно-карнавальну атрибутику, дитячі іграшки, сувенірну продукцію народних майстрів, хлібобулочні та кондитерські вироби, кулінарні вироби, продукцію ресторанного господарства, безалкогольні гарячі напої, глінтвейн, цукрову вату, карамельний поп-корн тощо.

Ярмарок працюватиме щоденно з 9:00 до 22:00 год. У ніч з 31 грудня 2013 року на 1 січня 2014 року – з 9:00 до 6:00 год. 13 січня 2014 року – з 9:00 до 24:00 год. Для дітей щоденно з 11:00 до 20:00 год. безкоштовно працюватиме новорічна ковзанка і Палац Діда Мороза. Також дітлахи зможуть безкоштовно кататися на поні та конях.

img_6670_0 img_6672 img_6743_0 img_6765 img_6800_0 img_6810

_dsc0730

_dsc0756 _dsc0809

 

Коментарі
  • В прошлом году, помню, были вкуснейшие пряники у деда Мороза. А в этом году будут, кто знает?

  • Елочка в этом году действительно красавица! И замок деда Мороза стал красивее! Молодцы! Особенно красиво с подсветкой сделали! Проезжаю на машине – заглядываюсь с восхищением!
    …эх, вот в нашем бы детстве такую красоту делали…и красота,и сказка,и каток….у детей такие воспоминания останутся на всю жизнь.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини