19 грудня, на Соборній площі Чернівців відбулось урочисте відкриття головної новорічної ялинки Буковини

19.12.2013

untitledСьогодні, 19 грудня, на Соборній площі Чернівців відбулось урочисте відкриття головної новорічної ялинки Буковини, а також Різдвяного містечка та ковзанки, де малеча краю протягом місяця зможе безкоштовно кататись на ковзанах.

«Соціальні ініціативи Президента держави «Діти – майбутнє України» нам вдається втілювати у життя не лише за рахунок державних коштів. Завдяки окремим небайдужим землякам, зокрема GroupDF, які долучаються до державних програм, ми маємо змогу організувати справжню зимову казку для наших діток. І не випадково цей дарунок буковинська малеча отримала від меценатів саме у день Святого Миколая – свята, яке діти завжди чекають із нетерпінням. Впродовж місяця ця площа буде чудовим місцем розваг, веселощів та хорошого настрою для дітей і їх батьків, – сказав під час відкриття ялинки голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв. – Діти з усієї області матимуть змогу брати участь у різних конкурсах і вікторинах та виграти подарунки, відвідати будинок Діда Мороза, покататись на ковзанах».  За словами керівника виконавчої влади краю, для найменших школярів буде забезпечено безкоштовний проїзд до Різдвяного містечка і, таким чином, зимові канікули  вони проведуть корисно, весело та з хорошим настроєм.

На Різдвяному ярмарку можна придбати колоритні новорічні подарунки, книги, сувеніри, скуштувати страви буковинської кухні та весело провести час усією родиною і насолодитися атмосферою зимових святок.

Крім традиційного ярмарку на жителів міста чекають виступи національних українських музичних і танцювальних колективів, вікторини та ігри, а дітей потішить справжнісінький Дід Мороз, який чекає маленьких гостей у своєму зимовому палаці, і, безсумнівно, не залишить малюків без подарунків.

Відкриття Різдвянного Містечка відбулося 19 грудня і триватиме до 20 січня 2014 року. У жителів та гостей Буковини є цілий місяць на те, щоб встигнути відвідати справжню Новорічну казку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи