На Буковині провели понад 250 процедур тромболізису у хворих з гострим інфарктом міокарду

18.12.2013

trombolizisВпродовж 9 місяців цього року на Буковині було проведено 254 процедури тромболізису у хворих з гострим інфарктом міокарду, з них 93 – в обласному клінічному кардіологічному диспансері, 109 – в центральних районних лікарнях. Окрім цього, 52 процедури провели бригади швидкої медичної допомоги на догоспітальному етапі.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я та цивільного захисту населення облдержадміністрації.

Медикаментозне забезпечення тромболітичної терапії проводилось виключно за кошти Державного бюджету в рамках реалізації діючої Державної програми запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України та державної субвенції для швидкої медичної допомоги.

Реалізація Державних програм допомоги хворим на серцево-судинні захворювання дозволила суттєво оптимізувати процес терапії хворих з гострими коронарними синдромами та зробити його максимально доступним. Відтак кардіологічна галузь Чернівецької області отримала значні можливості для якісного зростання  та забезпечення новими лікувальними технологіями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини