Реконструкція дитсадка у Сторожинці коштуватиме 15 мільйонів гривень

13.12.2013

kirpichnaya-kladka3Сьогодні, 13 грудня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв перевірив хід реконструкції під дошкільний навчальний заклад будівлі колишньої солдатської їдальні в Сторожинці. Про це інформує прес-служба ОДА.

Влітку цього року Папієв запропонував внести зміни у будівельний план цього об’єкту, що дозволить створити умови для виховання у садочку 250 дітей, а не сотні, як передбачалось.

«Звісно, при зміні плану будівництва, зросла і кошторисна вартість робіт – йдеться про близько 15 мільйонів гривень», – зазначив він.

Будівельники вже заклали фундамент, демонтували старі вікна та двері і встановили нові, частково оздобили внутрішні стіни чорновою штукатуркою, нині прокладають внутрішню систему електропостачання, водопостачання та каналізацію.

Проте, робіт на цьому об’єкті ще чимало: потрібно завершити прокладання систем електропостачання, зовнішніх та внутрішніх мереж водопостачання, теплопостачання та каналізації, виконати сантехнічні, покрівельні роботи, а також здійснити благоустрій території.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини