У Чернівцях п’яний буковинець насмерть збив чоловіка і втік (фото)

12.12.2013

Трагічна подія у Чернівцях трапилась уночі 12 грудня 2013 року на вулиці Червоноармійській біля будинку №40.

Приблизно о 2 годині 40 хвилин працівники  одного з розважальних закладів неподалік пішохідного переходу почули звук, схожий на удар. Вибігши на вулицю, вони побачили на пішохідному переході людину, яку, очевидно, щойно збив автомобіль. Лікарі швидкої медичної допомоги, викликані  на місце події, зафіксували смерть 50-літнього пішохода, мешканця Чернівців.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

Дослідивши пластмасові уламки від автомобіля, знайдені на асфальті, слідчо-оперативна група розпочала пошуки транспортного засобу і водія, який покинув місце ДТП, не надавши допомоги потерпілому. Кілька годин пильного обстеження території міста, помножені на інтуіцію та професійне чуття, дали результат. Підозру експертів викликав  «Мерседсе-Бенц-Віто» білого кольору, виявлений неподалік від місця ДТП. По слідах на кузові, інших ознаках, по ще не охололому теплу двигуна можна було зробити висновок про причетність «бусика» до трагічної аварії. А незабаром у квартирі з відчутним запахом алкоголю був знайдений і його водій — 26-літній громадянин, мешканець села Веренчанка Заставнівського району.

Відомості про подію внесено до  Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 286, частина 2 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або спричинило тяжкі тілесні ушкодження). Санкція даної норми передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Коментарі
  • Сельские пи*дюки на бусиках самые конченые водители. Гоняют, нарушают правила. Быдло рвется в город, родители на заработках да на базарах, а дети тупое быдло, которым все по барабану. Быдло в стойло,и мотыгу в руки – землю сапать!
    Пьяного убийцу на нары.Лет на десять минимум. И семье погибшего материальную компенсацию- забрать у убийцы все : дом,бусик, пенсию родителей. Наказать по всей строгости Закона. Да так, чтобы до пенсии батрачил на семью потерпевших!

  • Бидло міська молодь,оскільки крім поспати,випити і скурити косяк нічого не усвідомлює…А чоловіка шкода,ну і хлопця можна зрозуміти,афект…хотілось би щоб таке не повторялось і якось ця справа закінчилась гуманно…..

  • бидло живе не тільки в селі, а хто пише що в селі живе бидло то він нічим не кращий від інших а просто отброс суспільства… на рахунок аварії дуже шкода потерпілого і його сімї… винний повинен бути покараний по всій строгості закону…

  • “123”- ось ти і є саме натуральне бидло, бо ти живеш на україні а даже не знаєш своєї рідної мови… тож подивися спочатку під своїм носом а потім суди інших… ніщеброд…

  • Нема за що.
    Як нема що сказати, то переходять на мову.
    Як він збив людину на смерть і втік – то хоч би він
    розмовляв на любій мові – то це бидло.
    А якби з вами таке трапилося ?.
    Мова тут не до чого. А людяності нема.
    Може йому ще можна було допомогти.

  • Ця справа не може закінчитися гуманно,
    бо жертвою аффекту може стати люба
    людина, в тому числі і ви, чи ваша ,
    не дай бог, близька людина.
    10 років, матеріальна допомога сім.ї.

  • Богдан по перше ніхто його не захищає я сам хочу щоб його карали по всій самій вищій мірі покарання… а то що ти ніщеброд уже стало понятно… ви перш ніж читаєте коменти будь ласка думайте над словами… а до персонажа “Б” можу сказати одно, якщо людина називає бидлом когось одного так як вбивцю на бусі я нічого не кажу а він бере всіх людей які живуть в селах і всіх обзиває бидлом, він нічим не краще бидло ніж люди які живуть в селі тож нехай закриє ротяку свою і подиветься спочатку перед собою що сам має…

  • Руслана я з вами цілком згідний але 10 за гратами і матеріальна допомога сімї з вилученням водійського посвідчення на все життя…

  • Богдан ти якщо щось читаєш то думай над тим що ти читаєш… ато теке відчуття що ти вибач звісно Туповатий трішки…

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи