Минулої доби на Буковині горіли три будинки

12.12.2013

Як повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області, 11 грудня у Чернівецькій області виникло 3 пожежі. У селі Бабино Заставнівського району горів житловий будинок. Державна пожежно-рятувальна частина № 5 міста Заставна та місцева пожежна команда села Кострижівка були направлені на ліквідацію пожежі. Рятувальники оперативно локалізували небезпеку, а згодом повністю ліквідували її. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку. Оперативні дії рятувальників дозволили запобігти поширенню полум’я на поруч розташований житловий будинок, що дозволило зберегти його від знищення. На пожежі ніхто не постраждав.

В смт. Кельменці по вул. Нікули виникла пожежа в господарській будівлі. За лічені хвилини на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 10 смт. Кельменці. Першочерговим завданням вогнеборці було недопущення подальшого поширення вогню, адже поруч знаходився житловий будинок. За короткий проміжок часу небезпеку вдалося локалізувати, а згодом повністю ліквідувати. На пожежі знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено покриття будівлі. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок. Загиблих та травмованих немає.

В селі Лопушна Вижницького району виникла пожежа в житловому будинку. Загорання виникло на горищі будівлі. Рятувальники міста Вижниця та місцева пожежна команда села Долішній Шепіт, які прибули на місце події, за лічені хвилини ліквідували пожежу. Бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок. Постраждалих немає.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини