До кінця тижня на Буковині буде тепло

11.12.2013

До кінця тижня погода Буковини перебуватиме під впливом антициклону, центр якого розташовується над Центральною Європою. Вздовж його північної периферії будуть надходити теплі для даної пори повітряні маси, які формуватимуть тумани, а температурний режим перевищуватиме норму, повідомляє Чернівецький обласний центр з гідрометеорології.

12 грудня очікується хмарна погода з проясненням, часом невеликий мокрий сніг, місцями з дощем. Місцями слабка ожеледь, туман, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12м/с. Температура повітря протягом доби від 1º морозу до 4º тепла, в горах вночі 5-10º морозу.

13-14 грудня утримається хмарна погода. Опадів не очікується. 13 грудня збережеться туман, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, в горах 7-12º морозу. Денна температура становитиме 0-5º тепла.

15 грудня синоптики прогнозують мінливу хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний з переходом на західний силою 3-8м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу. Денна температура становитиме 0-5º тепла.

За даними спостережень метеостанції Чернівці 12 грудня найвища температура повітря 13,0º тепла спостерігалась в 1960р., найнижча -16,7º 1977р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи