Віталій Михайлішин зустрівся з Генеральними консулами Республіки Польща

09.12.2013

_dsc0238Сьогодні, 9 грудня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин зустрівся з Генеральним консулом Республіки Польща у Вінниці паном Кшиштофом Свідериком та Генеральним консулом Республіки Польща у Львові паном Ярославом Дроздом.

Як повідомлялось раніше, Чернівецька область перейшла під юрисдикцію консульського округу у місті Вінниця, і, таким чином, відбулося офіційне представлення та перший приїзд нового консула до Чернівців.

Окрім протокольної частини відбулося обговорення подальшої співпраці та реалізації спільних проектів в Чернівцях. Як повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю міськради, основна увага була приділена розвитку інфраструктури, транскордонного співробітництва та поширенню культурної кооперації між двома народами. В ході зустрічі було відзначено важливість проробленої роботи в напрямку підтримки польської спільноти в Чернівцях.

Пан Дрозд відзначив важливу роль Чернівців у розвитку україно-польських стосунків та побажав керівництву міста наснаги та успіхів у співпраці з його колегами з Вінниці та реалізації спільних задумів. Сторони домовились про продовження діалогу та укріплення стосунків між двома народами як на регіональному, так і на загальнонаціональному рівні. Також було погоджено наступну зустріч Віталія Михайлішина з Кшиштофом Свідериком для обговорення спільних проектів в 2014 році.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи