Каспрук: опозиція не має відношення до нещодавнього блокування сесії Чернівецької міської ради

06.12.2013

kas3Опозиція не має відношення до нещодавнього блокування сесії міської ради. Про це заявив керівник фракції “За Батьківщину” Олексій Каспрук.

За словами політика, людей обурила поведінка та цинізм не лише центральної, але й місцевої влади. Всю відповідальність за блокування опозиціонер покладає особисто на секретаря міськради та провладну більшість. Окрім місцевих подій, Каспрук поділився міркуваннями і щодо київського Євромайдану та висловився за продовження акцій протесту, повідомляє телеканал “Чернівці”.

Вимоги Чернівецького євромайдану до цих пір не виконані, переконаний Олексій Каспрук. Натомість, на думку політика робиться все можливе аби зіштовхнути лобами опозицію, студентів та громадські організації.

Політик обурений відмовою міської ради виконати одноголосне рішення багатотисячного мітингу буковинців, який зобов’язав міську раду достроково припинити повноваження секретаря ради Михайлішина і виконкому. До того ж, Каспрук вважає, що провладні депутати включили “задній хід” та мають намір відмовитися і від звернення до Президента, Уряду І Генпрокурора з вимогою покарати винних у силовому розгоні майдану 30 листопада. Опозиціонер посилається на заяву місцевих регіоналів, які вимагають від Михайлішина заветувати прийняте на сесії рішення.

 

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи