Чернівецька прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом захоплення та блокування роботи Чернівецької міської ради

05.12.2013

1385647822_prokuror_pavliukВчора  прокурор Чернівецької області Павло Павлюк виступив щодо недопущення беззаконня при проведенні мирних акцій.

Він зазначив, що такі зібрання – це конституційне право громадян. Мирні акції не можуть проходити з проявами хуліганства та зневаги до Закону. Прокурор області звернувся до громадян, які відстоюють свої переконання, щоб вони не піддавалися на заклики вчинення беззаконня: захоплення будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, перешкоджання нормальній їх діяльності та масові заворушення, адже за такі дії передбачена кримінальна відповідальність.

Також Павло Павлюк повідомив, що прокуратура області уже розпочала кримінальне провадження за фактом захоплення приміщення та блокування роботи Чернівецької міської ради 2 грудня цього року.

«Запевняю, що особи організаторів і виконавців цього злочину будуть встановлені та притягнуті до відповідальності, адже такі дії не мають нічого спільного з мирними акціями», – зазначив він.

Коментарі
  • Мешканці міста проти таких зборищ.
    Це дуже б.є по нервах, піднімається тиск
    і взагалі порушує спокійний темп життя.
    Хай сідають за стіл і все вирішують.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини