Звернення учасників страйкового комітету студентів міста Чернівці

03.12.2013

DSC01663 грудня, під час сесії Чернівецької міської ради, до громади міста із заявою звернулися учасники страйкового комітету студентів міста Чернівці.

“Ми, учасники страйкового комітету студентів міста Чернівці, підтримуємо позицію Чернівецької міської ради, яка стосується євроінтеграційного курсу України та засуджуємо осіб, які брали участь у побитті учасників мирного зібрання вночі з 29 на 30 листопада на Майдані Незалежності в м.Києві.

Водночас повідомляємо, що, як і раніше, наша позиція щодо аполітичного характеру нашого мирного зібрання залишається незмінною. Ми закликаємо студентство міста не вдаватись до жорстких дій, блокування державних установ, навчальних закладів і іншого хуліганства та не вдаватись до провокацій, які мають політичне забарвлення.
Наголошуємо, що позиція страйкому Чернівецького Євромайдану зводиться до трьох основних пунктів:
– притягнення до відповідальності осіб винних у подіях пов’язаних із побиттям учасників мирного зібрання вночі з 29 на 30 листопада на Майдані Незалежності в м.Києві;
– повернення зовнішньополітичного вектору України на курс євроінтеграції;
– забезпечення безпеки студентів протягом мирних акцій та недопущення санкцій після відновлення навчального процесу.
Заявляємо, що вчорашні події, які пов’язані із організацією блокування Чернівецької міської ради, є політичною провокацією, до якої чернівецький страйком та учасники Чернівецького Євромайдану не мають жодного відношення. Засуджуємо тих організаторів, які, користуючись протестним настроєм студентів, прагнули задовільнити власні політичні амбіції, чим дискредитували ідею Чернівецького Євромайдану.
Заявляємо, що наш Євромайдан триває зі статусом МИРНОГО і БЕЗСТРОКОВОГО доти, поки ми не отримаємо прийнятного для нас рішення із Києва. І пам’ятайте про основне – КОЖЕН НЕСЕ ОСОБИСТУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА СВОЇ ДІЇ”.

Коментарі
  • В пункті 3 треба добавити : як чесні люди, що
    борються за правду відмовляємося від стипендії
    за цей час бо ми не ходили на нашу роботу
    на навчання а за якісь чужі інтереси кричали
    ГАНЬБА.

  • Безглузда заява! Страйковий комітет змусили її зробити…Ваші поетичні вечори, музика, мітинги на 200 чол. можуть тривати роки!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини