Двоє буковинців загинули у пожежах минулими вихідними

03.12.2013

29.11.2013За останні чотири дні в Чернівецькій області виникло 6 пожеж. Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

Так, 29 листопада у Чернівцях по вул. Узбецькій виникла пожежа в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, де вогнеборцями було виявлено власника квартири 1965 року народження. Пожежні вивели чоловіка на вулицю і передали його працівникам швидкої медичної допомоги.

Цього ж дня рятувальники врятували три людські життя під час пожежі у покинутому житловому будинку по вул. Барбюса обласного центру. В будівлі люди без певного місця проживання влаштували собі нічліг. Внаслідок необережного поводження з вогнем безхатченків виникла пожежа. Завдяки швидкому реагуванню пожежно-рятувальних підрозділів всіх потерпілих було врятовано.

Вже 30 листопада у Чернівцях по вул. Євдокименка виникла пожежа в лазні місцевого мешканця. Повідомлення до пожежно-рятувальної служби надійшло вже тоді, коли вогонь повністю охопив будівлю і його помітили сусіди, які і викликали рятувальників. Вогнеборцями було врятовано 2 житлові будинки та легковий автомобіль.

А вже через годину рятувальникам довелося ліквідовувати пожежу по вул. Синельникова у Чернівцях. Повідомлення про пожежу надійшло вже тоді, коли вогонь поширився по всій будівлі. Рятувальники, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в будинок і виявили домовласника, чоловіка 1955 року народження, вже без ознак життя. Через запізніле повідомлення про пожежу допомогти людині вже не було змоги. В подальшому рятувальники ліквідували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню вогню.

1 грудня в місті Сторожинець по вул. Чайкіної сталася пожежа в металевому вагончику. На момент виникнення пожежі, всередині вагончику, знаходився чоловік 1948 року народження. Рятувальники, які прибули на місце події, ліквідували пожежу, проте через запізніле повідомлення про пожежу допомогти людині вже не було змоги.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини