У Чернівецькій школі засідають юні аграрники, зоологи та квіткарі

21.11.2013

_dsc0730У центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, що у чернівецькій школі №16, відбулася науково-практична конференція для школярів міста “Кімнатні рослини у нашому житті”, інформує сектор інформації та зв’язків з громадськістю міськради.

Нині вихованці центру вже мають перші перемоги. Вони взяли участь у 5-ти всеукраїнських та обласних конкурсах, на яких посіли 12 призових місць. Також на базі центру було проведено обласний збір юних аграрників, садівників, зоологів-тваринників, квітникарів-дизайнерів. У ньому гуртківці закладу вибороли одне перше, два других та два третіх місця.

Довідково:

Міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді розпочав роботу 1 вересня відповідно до завдань, визначених соціальними ініціативами Президента України та Програми екологічної освіти в місті Чернівці на 2013-2017 роки. У ньому створено умови для забезпечення якісною позашкільноюекологічною освітою 694 гуртківців. Діяльність закладу спрямована на розвиток гурткової та індивідуальної форм роботи, проведення екологічних експедицій, лабораторних робіт, застосування теоретичних знань на практиці та участі у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, що буде сприяти активізації науково-дослідницької,експериментальної, проектної роботи учнів.
Тут розпочали роботу 44 гуртки: «Юні рослинники» , «Юні виноградарі», «Юні квітникарі», «Юні охоронці природи», «Юні лісівники», «Основи гідробіології», «Світ природи з елементами англійської мови», «Лікарські рослини», «Юні екологи» та ін., які працюють як на базі ЗОШ № 16 так і в17-ти школах міста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини