Адміністрацію чернівецького “Парку Жовтневий” перевіряє прокуратура

20.11.2013

x_812bae79Прокуратура  м.Чернівців провела  перевірку  додержання природоохоронного законодавства на території комунального підприємства «Парк Жовтневий».

Зокрема, було встановлено, що одним із власників  закладів громадського харчування  за відсутності дозвільних документів  самовільно зведені капітальні споруди на землях природно-заповідного фонду та знято родючий шар грунту. Згідно з актами перевірки Державної екологічної інспекції у Чернівецькій області сума завданих вказаними діями збитків становить понад 560 тисяч гривень, повідомляє  прес-секретар прокурора  м.Чернівці Роман  Маренін.

На підставі цих фактів прокурором м. Чернівці зареєстроване кримінальне провадження за ч.4 ст.197-1 КК України (самовільне будівництво будівель або споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці особливо цінних земель, земель в охоронних зонах, зонах санітарної охорони, санітарно-захисних зонах чи зонах особливого режиму використання земель). Відомості  внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У ході досудового  розслідування буде також дана правова оцінка діям адміністрації КП «Парк Жовтневий».


,
Коментарі
  • Хай би прокуратура, та інші правоохоронці, звернули увагу на масовий ЛОХОТРОН, що відбувається за адресою пров. Казармений 7, на 2 поверсі в конторі “Інформ сервіс”. Де під виглядом працевлаштування в сумнівну фірму “TIENS”, людей тупо розводять на гроші. І все це за допомогою газети “Від і До”

  • Дмитро, якщо Вам не вистачає інтелектуальних здібностей щоб розібратись що є лохотрон, а що є сітковий бізнес, і модель роботи яку він передбачає, не позорьте себе просто на таких форумах! Слабкі люди тільки й те вміють що обливати бруд на сильніших і кращих за себе, сидіти на форумах і шукати безліч причин, щоб не працювати і не починати нічого змінювати у своєму житті! Перш ніж щось заявляти, перевіряйте Дмитро, “земля кругла”! Успіху Вам!

  • Олексій, погоджуюсь з Вами! От я співпрацюю з Інформ-Сервіс (Тієнс), мені все подобається, є хороші результати, люди задоволені! Хоча на початку в мене був частково негатив до всього, поки я не розібралась! Наша робота – це не панацея, хтось працює, хтось ні, кожен вибирає своє! Головне задавати питання, розбиратись, а не сипати негатив. Найти хорошу роботу Вам, Дмитро!

  • Для того щоб про щось робити висновок, потрібно володіти офіційною інформацією! Є офіційний сайт tiens.ua!
    Я працюю в Інформ Сервісі майже три роки, і можу розказати всю правду про те, як досягти результатів і стати тут успішним! Кого цікавить, дзвоніть!

  • Шановні, вас можна тільки пожаліти! Мабуть людина така істота, що вона має у щось вірити, хтось йде у релегійні секти, хтось у такі я к Тиєнс, тобто Тяньши. Я можу багато чого написати про цю контору. Нажаль у нас ще лишились найвні люди, одні вірять в те, що за пару місяців стануть великим та могутнім керівником і будуть відпочивати на Канарах, а інші вірять, що безглузді дорогі препарати та апарати можуть їх вилікувати.Нажаль з юридичної точки зору у цієї контори все нормально. Але є ще Бог! Ви його не боєтесь?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини