Буковинські ДАІвці здавали кров. Цим вони привертали увагу до безпеки дорожнього руху (ФОТО)

19.11.2013

Krow2До гуманної  ініціативи  в рамках благодійної акції «Здай кров – збережи життя», що пройшла під час Національного тижня безпеки дорожнього руху, долучились десятки співробітників УДАІ УМВС України в Чернівецької області.

Комунальну установу «Чернівецький обласний центр служби крові» відвідали ті, кому одними з перших доводиться прибувати  на місця дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками, повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

Уміння надавати  долікарняну медичну допомогу потерпілим — одна з складових професійної підготовки автоінспектора, що збільшує шанси зберегти здоров’я, а то й життя людям, які потрапили в трагічні дорожні ситуації. Вчасна донорська допомога у таких   випадках буває також вкрай необхідною. Тому чимало працівників ДАІ виявили бажання  поповнити донорський банк крові, віддати у такий спосіб належне жертвам дорожньо-транспортних пригод, переконати учасників дорожнього руху в потребі прогнозувати ймовірні ситуації на дорогах, бути готовими до них, не втрачати   пильності  за кермом, під час пішохідного руху.

Виконання співробітниками ДАІ  добровільної донорської ініціативи відбувається у позаслужбовий час.

Krow1 Krow3 Krow4 Krow5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини