Українцям заважають працювати балакучі колеги

18.11.2013

20849032Кожен другий офісний співробітник відволікається від роботи через розмови й постійну балаканину колег. Про це свідчать результати опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, повідомляє УНН.

Усього лише 5% офісних співробітників можуть похвалитися тим, що їх нічого не відволікає від роботи. Решті доводиться із чимось миритись. Розмови й постійна балаканина колег займають лідируючу позицію серед відволікаючих факторів: на надміру балакучих колег скаржиться кожен другий опитаний. На другому місці — вільний доступ до Інтернету, який хоча й потрібен, але у той же час заважає працювати кожному третьому офісному співробітнику. 31% працівників вимушені терпіти постійні телефонні дзвінки, а 27% — гучний сміх колег. Останнім фактором у п’ятірці лідерів є невичерпні прохання боса, які заважають зосередитись на роботі 26% співробітників.

ТОП-менеджери частіше відволікаються на безкінечні телефонні дзвінки, але суттєво рідше вимушені терпіти музику в офісі, гучний сміх колег і специфічні запахи. Їм не доводиться скаржитись на безкінечні прохання боса, та й думки про особисте дещо рідше навідують їх у робочий час.

Одним із можливих варіантів усунення негативного впливу відволікаючих факторів 43% офісних працівників бачать виділення окремого кабінету.

“Open-space — зло. Треба розсадити проекти/відділи/команди по окремих невеликих, звукоізольованих кабінетах”,- так висловився на користь кабінетної системи один з респондентів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини