Сім’я чернівецького ліквідатора аварії на ЧАЕС отримає нове житло до кінця року

14.11.2013

_dsc0732Сьогодні секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин зустрівся з представниками Чернівецької міської громадської організації “Спілка Чорнобиль”. На ній було обговорено низку важливих питань, які стосуються чорнобильців, що проживають у Чернівцях, інформує сектор інформації та зв’язків з громадськістю.

Зокрема, було звернено увагу на стан фінансування діабетиків II типу, виписка рецептів для яких здійснюється територіальними лікувальними закладами міської комунальної власності. Кошти на їх відшкодування виділяються з місцевого бюджету – за 9 місяців поточного року було виділено на ці цілі 928,9 тис. грн.

Забезпечення міського центру для реабілітації населення медикаментами і лікарськими засобами для надання невідкладної допомоги, постраждалого внаслідок аварії на ЧАЕС, проводиться за рахунок коштів, передбачених на утримання КМУ „Міська поліклініка №1″. Постраждалі від аварії на ЧАЕС отримують необхідні ліки в аптеках за рецептами лікарів. Їх вартість відшкодовується управліннями праці та соціального захисту населення районних у Чернівцях рад з місцевого бюджету.

Крім того, на зустрічі обговорювалися питання про отримання та приватизацію земельних ділянок, а також розглядалася можливість виділення однієї квартири згідно меморандуму: уже до кінця нинішнього року сім’я одного з чернівецьких ліквідаторів аварії на ЧАЕС отримає нове житло.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини