Буковинських школярів запрошують поміркувати над правами людини в сучасному світі

14.11.2013

human-rightsЯк інформує департамент освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, до 21 лютого 2014 р. Київський університет права Національної академії наук України за підтримки Союзу юристів України та Міністерства юстиції України проводить для учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл та гімназій конкурс наукових робіт ім. В.М. Корецького на тему: «Права людини в сучасному світі: погляд молоді».

Конкурс проводиться з метою підвищення зацікавленості учнів до юридичної науки та практики, а також заохочення їх до проведення власних досліджень у цій сфері. Конкурсні роботи прийматимуться до 15 січня 2013 року, а їх захист відбудеться 20 лютого 2013 року.

За результатами конкурсу учні, чиї наукові дослідження будуть позитивно оцінені комісією, отримають грошові винагороди та право на пільгових умовах вступити до Київського університету права Національної академії наук України.

За детальнішоюінформацієюзвертатися: Київський університет права НАН України, вул. Доброхотова 7-А, тел. 424-33-35; (067) 701-49-35

Коментарі
  • В сучастному світі прав нету. Порядок в стране бы лучше навели, а потом уму-разуму учили школьников. Сами без мозгов, еще и других учат.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини