У Чернівцях обирали принцес і королев

13.11.2013
Маленька Принцеса  Єлизавета Бурла

Маленька Принцеса Єлизавета Бурла

Вчора, 12 листопада, у музично-драматичному театрі відбувся фестиваль-конкурс «Міні світ краси Буковини 2013». У ньому взяли участь 20 дівчат віком від 5-ти до 14-ти років з міста та області, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю міськради.

Цьогорічний конкурс проходив у рамках проведення ІХ всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Міні світ краси України 2014», а також був приурочений до 12-річчя дитячої агенції «Step by step». Усі діти в залі отримали від організаторів солодощі, повітряні кульки та інші подарунки, а також мали можливість взяти участь у фотосесії на червоній доріжці.

Конкурс складався з презентації в колекційних сукнях, виходу в стилізованих національних костюмах, шоу талантів. Також учасниці вправлялися у виконанні спортивного танцю.

Зрештою, Гран-Прі у віковій категорії від 5-ти до 7-ми років дісталося чернівчанці Анастасії Паламарюк, у категорії 8-10 років – Олені Біжан (Чернівці), у категорії 11-14 років – Каріні Крецькій (Чернівці). Маленькою Принцесою стала Єлизавета Бурла (Кіцманський район), Принцесою – Анастасія Гаврилюк (Чернівці), Маленькою Королевою – Яна Якимчук (Кіцманський район), а Юною Королевою – Ольга Червінська (Чернівці).

 

_dsc0442 _dsc0455 _dsc0462 _dsc0516

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини