До завершення збирання другого гідроагрегату Дністровської ГАЕС залишилось 50 днів

08.11.2013

301013Про це повідомив відкриваючи 30 жовтня чергове засідання штабу з будівництва першого пускового комплексу Дністровської ГАЕС генеральний директор ПАТ «Укргідроенерго» Ігор Григорович Сирота. – Що можна сказати з цього приводу? Ми, об’єднавши зусилля, спроможні виконати дане перед державою зобов’язання – змонтувати до 22 грудня, Дня енергетика, ГА № 2 і ввести в експлуатацію житловий будинок для обслуговуючого персоналу станції в Новодністровську.

Про це, аналізуючи стан виробництва, говорили і генеральний директор Консорціуму «НВО „Укргідроенергобуд“» Юрій Миколайович Бондаренко та його перший заступник В’ячеслав Іванович Павловський, і головний інженер ПАТ «Укргідроенерго» Вадим Леонідович Рассовський, і головний інженер проекту Дністровської ГАЕС Вадим Ярославович Крайник, і заступник директора філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» ПАТ «Укргідроенерго» Іван Іванович Фурман, і заступник генерального директора ПАТ «Укргідроенерго» Віктор Юхимович Кожокар, і директор ТОВ «Дніпро-СГЕМ» Юрій Миколайович Ковальов.

При цьому наголошувалось на активізації дій ВАТ «Турбоатом» та ПАТ «Укргідропроект», особливо що стосується авторського нагляду з боку проектувальників на спорудженні житлового будинку.

Повідомляє офіційний сайт Новодністровської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини