Міжнародна молодіжна організація запрошує буковинських студентів до участі в культурних проектах

08.11.2013

uO8MorZECZEМіжнародна молодіжна організація AIESEC запрошує буковинських студентів взяти участь у культурних проектах та побувати в інших країнах.

Так, студенти зможуть більше дізнатися про культуру інших країн та представити культуру України за кордоном.
“Неосвіченість, екологічні проблеми, культурні непорозуміння – ці і ще багато інших питань турбують сучасний світ. І саме нове молоде покоління є тією рушійною силою, яка зможе їх вирішити! Саме тому важливо подорожувати, відкривати для себе інші культури, інші світи і залишати після себе слід. Ми помиляємось, коли думаємо, що не можемо змінити світ. Насправді, це нам під силу! Допомагаючи там, де це необхідно і кому це необхідно ми робимо свій внесок. Одночасно ми допомагаємо собі, розвиваємось, краще розуміємо себе і людей навколо.

Для цього існує багато можливостей. Одна з них -волонтерство”, – зазначається на сайті організації.

Міжнародна молодіжна організація AIESEC має на меті здійснення змін у світі руками молоді. «Міжнародна Програма Обміну» від AIESEC націлена на молодих, активних і цілеспрямованих людей, які прагнуть пізнавати світ, пізнавати себе і бути корисними для суспільства. Завдяки програмі студенти отримуть можливість працювати волонтером у соціальному проекті в таких  країнах як Туніс, Шрі-Ланка,  Росія, Туреччина, КНР, Індія і ще багато інших!

Для цього потрібно заповнити анкету на сайті організації.

Довідка: AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що об’єднує активну молодь зі 113 країн світу.

Члени організації – це студенти та випускники, які кожного дня розвиваються особистісно та професійно, на шляху становлення в ролі лідерів, які хочуть та знають як змінювати світ на краще. AIESEC допомагає молоді віднайти та розвинути лідерський потенціал саме для того, щоб можливість вирішення світових проблем була більш вірогідною та ефективною, а позитивний внесок у суспільство більш вагомим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини