Михайло Гайничеру звернувся до Прем’єр-Міністра України із скаргою. Бездіяльність Казначейства може вбити( у прямому розумінні)

07.11.2013

 

гайнічеруГолова обласної ради Михайло Гайничеру звернувся до Прем’єр-Міністра України Миколи Азарова щодо сприяння у вирішенні проблеми фінансування робіт для відкриття Чернівецького обласного перинатального центру в рамках реалізації в області Національного проекту «Нове життя». «Внаслідок непроведення органами державної казначейської служби платіжних доручень затримується проведення робіт на зазначеному об’єкті, що може призвести до неосвоєння коштів, виділених на реалізацію Національного проекту, – йдеться в листі, – а відсутність в області пологодопоміжного закладу третинного рівня призводить до обмеження можливостей надання стаціонарної акушерської допомоги вагітним високого ризику з сільських районів області».

Голова обласної ради зауважив, що створення обласного перинатального центру стане однією з найважливіших інвестицій у майбутнє Буковинського краю та забезпечить доступ до якісних медичних послуг для жінок та дітей, незалежно від місця їх проживання та матеріального стану.

Джерело: Прес-служба облради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини