Селяни заблокували трасу, що сполучає дві області. Вимагають відремонтувати дорогу

05.11.2013

 

defдорaultДорога на кордоні між Івано-Франківською та Чернівецькою областями знову перекрита. Її заблокували жителі сіл Кути та Старі Кути (Івано-Франківської області), які вимагають відремонтувати шлях. 

Обурені селяни відсьогодні перестали пускати навіть рейсові автобуси. Заблоковані вже біля півсотні машин, хоча їх могло бути більше. Водії об’їжджають цю ділянку, незважаючи на зайві 80 кілометрів, йдеться у сюжеті ТСН. Ранок.

Селяни блокують дорогу вже 14 годин. До 6 години ранку вони ще пропускали рейсові автобуси, але зараз виключення роблять для швидких, пожежних та легковиків із дітьми. Протестувальників зараз біля 40 осіб, але нові люди постійно підходять. Проте, коли люди повернуться ввечері з роботи, їх вже буде кілька сотень.

У свою чергу, правоохоронці за тим, що відбувається, спостерігають спокійно. При цьому чиновники, які мали б вирішити питання, до людей так і не приїхали. Акція протесту, за словами обурених селян, продовжуватиметься, доки вони не побачать, що їхню дорогу не почали ремонтувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини