Вечір Хелловіну в Інституті фізико-технічних та комп’ютерних наук, або «Ми уже студенти!»

04.11.2013

В останній день жовтня родина Інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук наук поповнилася трьома групами першокурсників, які в цей день пройшли офіційну посвяту і отримали право називатися студентами.

31 жовтня, як відомо, у світі відзначають Хелловін. І те, що день посвячення в студенти збігся із цим святом, – не випадковість. У напівтемряві, із моторошними звуками та оповідками, у супроводі вампірів та чарівниць – так вирішили студенти другого та четвертого курсів посвячувати своїх «першачків».

На вході у зал всіх охочих пригощали кривавим напоєм – справжнісіньким… томатним соком. Сцену освічували «Ліхтарі Джека» – голови з вирізаних гарбузів, прикрашали малюнки черепів, кажанів та інших мешканців потойбічного світу.

Ведучі заходу – Анастасія Ільяхова у ролі Ундіни та Михайло Стефанко у ролі Дракули. О, які вже випробування вигадали вони для своїх молодших колег: і розбивання яєць об власну голову, і створення мумії за допомогою туалетного паперу, запальні танці та співи… І все це заради того, «аби стати офіційними мешканцями пекла» – справжніми студентами.

Усі завдання студенти 141, 142 і 143 груп з гідністю пройшли, після чого разом пообіцяли: «Клянусь бути повноправним членом братства програмістів. Приступаючи до вивчення мови програмування, перед лицем своїх товаришів, завідувачем та головою профбюро офіційно клянусь: сумлінно виконувати свій головний студентський обов’язок, старанно вчитися, віддаватися комп’ютеру без залишку, виявляти старанність та сумлінність у вивченні обраної професії, працювати над підвищенням свого професійного рівня».

«Новоспечених» студентів першим привітав завідувач відділу комп’ютерних технологій професор Олександр Валь: «Майбутні фахівці у галузі ІТ-технологій! Я радий вас вітати з тим, що ви пройшли друге коло вступу до університету (першим було 1 вересня). Бажаю вам з гідністю пройти третє коло – першу сесію. Я вірю, що з вас будуть прекрасні люди і хороші фахівці». Наприкінці своєї промови він побажав першокурсникам з гідністю завершити святкування і нагадав, що завтра о 8:20 разом із усім професорсько-викладацьким складом факультету чекають їх у повному складі на заняття.
Ірина БІЧЕР-ІЛУЦАН Джерело: офіційний сайт ЧНУ

4 6 2

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини