Пишний незадоволений євровибором Папієва і грає у пролетарія

04.11.2013

 пишний 2Андрій Пишний, народний депутат від ВО “Батьківщина”,негативно і доволі кумедно висловився щодо Віче-2013 . Чому негативно, зрозуміло. Але звідки у людини, яка більшу частину свого життя прожила у розкошах  стільки пролетарської ненависті?) Звідки цей радянський антибуржуазний пафос? Текст Пишного:

«Проплачений мітинг, який сьогодні організовано за вказівкою ПР, не має нічого спільного з Буковинським Віче. Це дискредитація тієї історичної події, яка була 95 років тому. Тоді Буковинське Віче і приєднання Північної Буковини до ЗУНР і УНР відбувалося за позицією людей. Воно йшло знизу. Це була чітка і зрозуміла позиція усієї громади.(а зараз громада впирається, не хоче в Європу?-ред) Це не спускалося зверху, це не була вказівка (але хтось організовував те Віче?).

Насправді європейські цінності – це свобода слова, це система соціального захисту, це якісна медицина і освіта. Це не монополізована економіка, це правоохоронні органи і судова система з людським обличчям. Ті, хто сьогодні організував фейкове Буковинське Віче жодної уяви і жодного бажання будувати на таких цінностях нашу державу не мають.

Італійські костюми, німецькі автомобілі та дорогі французькі вина – ось цінності цієї влади. Вони вже давно живуть у Європі. Їх діти там вчаться. Вони туди їздять відпочивати, лікуватися, народжувати і одружувати своїх дітей, купують там нерухомість. Вони вже давно в Європі. А ми хочемо, щоб уся Україна ввійшла до Європи, щоб була підписана Угода про Асоціацію. А для цього не мітинги треба проводити, а виконати ті вимоги, які висувають сьогодні європейські партнери”.  – зазначив Пишний, який не пив французьких вин, не їздив у німецьких авто, і не носив італійських костюмів. І так змалку, сарако, жив. Хто їм пише?

Коментарі
  • Пиз..ти не мішки тягати! У кого з чернівецьких політиків діти вчаться за кордоном? Пишний алігарх який хоче повчати нас буковинців. Жирує, мешкає у Київі, їздить на дорогих іномарках, ходить в дорогих костюмах, постійно знаходиться за кордоном і зараз вішає собак на інших. Ми що дурні? Нахапався загальних гасел і вішає нам локшину.

  • Много гонора и много презрения к людям.
    Народ собрался и выразил свою волю.
    А Пышному можно сказать: Чья бы корова мычала,
    а твоя бы молчала.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини