Чернівецькі футбольні ветерани завоювали срібло

04.11.2013

defaфутult У фіналі ветеранського чемпіонату України з футболу, що проходив у Луцьку 2-3 листопада, буковинці вибороли срібло, повідомляє fcbukovyna.com

У змаганні брали участь ветерани, віком від 50 років. На вирішальному етапі чемпіонату зіграли «Абориген» (Луцьк), «Карпати» (Мукачеве, Закарпатська область), «Аміко» (Андрушівка, Житомирська область) та чернівецька «Буковина». У фінал наші земляки потрапили з одним «золотим» очком, бо на півфінальній стадії змагань, яка відбувалася в Чернівцях, буковинці зіграли унічию з «Аміко» – 1:1.

На жаль, у першому матчі фінальної частини «Буковина» поступилася господарям поля – гравцям команди «Абориген» (Луцьк) – 0:3. А ось вчора буковинці святкували перемогу в поєдинку проти закарпатського колективу «Карпати» (Мукачеве) – 2:1 (у лавах нашої команди відзначилися Віктор Мглинець та Дмитро Білоус).

У підсумку «Буковина» здобула срібні нагороди ветеранського чемпіонату України. А чемпіонське звання здобув колектив «Абориген» (Луцьк). Трійку кращих замкнули мукачівські «Карпати».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини