Дитячі малюнки продавали, щоб купити ліки

31.10.2013

deдетититиfault Для підтримки маленьких пацієнтів Чернівецького обласного центру медико-соціальної реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи ГО “Захист” провела благодійний аукціон, повідомляє Департамент охорони здоров’я Чернівецької ОДА.

Лоти, які були виставлені на аукціон – це малюнки маленьких пацієнтів Центру. На виручені за них кошти та пожертви для закладу молоді благодійники придбали чимало корисного.

«Подібні акції дуже важливі. По-перше, молодь, яка їх організовує, вчиться бути добрішою. По-друге, люди пересвідчуються, що у світі є небайдужі до проблем інших. Зі свого боку, ми приємно здивовані, що ті, хто ніколи не зіштовхувався із такими проблемами, знайшли час і можливість, щоб допомогти діткам. Це ж велика праця – знайти людину, яка може стати потенційним спонсором, купити все, привезти. І ми, звичайно, дуже вдячні за подарунки», – каже в. о. головного лікаря Чернівецького обласного центру медико-соціальної реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи Олена Годованюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини