Друга відставка Папієва. Цього разу, здається, більш ймовірна

31.10.2013

imag888esЦього разу у відставку Папієва “відправив” народний депутат ВР Максим Бурбак.  На своїй прес-конференції Максим Бурбак сказав, що іншого пояснення для термінового скликання сесії обласної ради знайти неможливо. Жодне з 9 (дев’яти) питань, які виносяться у порядок денний не потребує негайного вирішення.  Сценарій сесії, за  словами депутата, має бути такий: Гайничеру подасть у відставку у зв’язку із раптовою втомою і вимогою онуків. І питання переобрання голови обласної ради буде внесено “з голосу”. І Папієв щасливо “приземлюється” на новій посаді.

Цього разу, треба сказати, припущення прозвучало досить переконливо. Але питання  залишаються. Очевидно, є шанс такого розвитку подій. І обережний Папієв вирішив підстрахуватися.

Хоча жодного сенсу у цій відставці, здається, немає ані для кого.папієв

Коментарі
  • “Баба з возу, кобилі легше!” Хай ідуть до біса обидва. За ними, обов”язково, хай чеше і Жора Галиць. На губернатора треба запрошувати земляків- Москаля або Ваню Мунтяна.

  • Максим не выдавайте желаемое за действительное.
    Никогда с Папиевым не произойдет. Менять губернатора перед выбором не будут. Поэтому сосредоточитесь на своей карьере.Что вы конкретно сделали для города? Кроме популизма и показательных выступлений с туалетной бумагой арбузами и колонками. Что? ВЫ и сами не можете ответить на вопрос…

  • Максим молодец! С папой украл у города 9 га земли, наворовал денег и купил место в депутаты, провел несколько вольноболтающихся акций по дорогам, покалечив при этом человека и свернул на иностранца…. Ты не права, это только маленькие подвиги. Большие покажут и накажет попозже…

  • Девочки, жизнь в городе, наша жизнь зависит от
    этих избранных людей. Так что смотреть и думать
    надо ого-го как. Максим пролетает, думает только о своём кармане, о Москале и о каком -то Ване не
    может быть и речи.
    Зачем собственными руками портить себе жизнь,
    она и так достаточно испорчена.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини