Завдяки модернізації котелень у Чернівцях планують зекономити газ та електроенергію. Кажуть, модернізували більше, аніж за десять попередніх років.

30.10.2013

30 жовтня, у Чернівецькій міській раді відбулася прес-конференція, присвячена роботі МКП «Чернівцітеплокомуненерго» в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

«Наше підприємство вже завершило роботи із балансування гідравлічних режимів в магістральних та розподільчих мережах і ввійшло в штатний режим теплопостачання та надання послуг з централізованого опалення, – каже Директор МКП «Чернівцітеплокомуненерго» Олександр Меленчук. – Слід також зауважити, що в процесі підготовки до чергового опалювального сезону нам вдалося модернізувати обладнання, провести багато ремонтних робіт. Тільки за один рік ми виконали більшу кількість робіт, аніж за попередні десять. Внаслідок проведення модернізації обладнання, реконструкції вже в цьому опалювальному сезоні планується заощадити близько двох мільйонів кіловат електроенергії та півтора мільйони кубометрів газу».

Але хто зна, якою буде погода)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини