Курами-гриль отруїлися вже у Чернівцях

30.10.2013

image777sВчора ввечері повідомили про масове отруєння курами-гриль у Львові. Це сталося в одному з супермаркетів. Сьогодні, вочевидь, через  теплу погоду та халатність деяких підприємців подібне сталося у Чернівцях.

Впродовж двох днів, з 27 по 29 жовтня, в обласну клінічну лікарню звернулось 9 людей зі скаргами на підвищення температури тіла до 38-39 градусів, нудоту, блювоту. Хворі були госпіталізовані в інфекційне відділення обласної клінічної лікарні Чернівців. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Працівники відділу епідеміологічного нагляду Чернівецького міського управління розпочали епідеміологічне розслідування та провели профілактичні і протиепідемічні заходи. Було встановлено, що госпіталізовані особи вживали страви “кури-гриль”, які виготовлені у кафетерії при продовольчому магазині з кулінарним цехом на вул. Лук’яна Кобилиці.

До речі, навряд чи цей збіг пов’язаний із епідемією сальмонельозу. Як це припустили у Львові. Швидше за все, погодні умови призвели до того, що тушки зіпсувалися, але їх все ж вирішили використати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи