Ляшко із Москалем посперечалися про смоктання(наші депутати)

28.10.2013

ляшкdefaultДепутати Олег Ляшко і Геннадій Москаль влаштували скандал в ефірі телепрограми “Шустер Live”. 

Як повідомляють «Вести», почався конфлікт під час виступу їхнього колеги Петра Порошенка, коли говорили про фальсифікації виборів.

“Депутат у Верховній Раді повинен отримати мандат від людей, а не фальсифікувати вибори. Якщо він сфальсифікував, якщо він вкрав, мандат у нього відібрати, ногою під зад, і до кінця життя заборонити балотуватися в депутати”, – заявив Ляшко.

Москаль зі свого місця щось відповів, але репліку не вивели в студію. Однак на неї відповів Савік Шустер. “Ну що ви,- сказав Шустер, обернувшись у бік Москаля. – Олег Ляшко в грубій формі сказав те, що сказав Петро Порошенко – більш делікатно, от і все”. “Невже ви не розумієте, Савік, що це пацієнт клініки Павлова сидить перед вами? – розлютився Ляшко. – Подивіться на нього, – Москаль!”.

Коли Ляшкові дали слово, він почав обурюватися, що фракцією “Батьківщина” керує Партія регіонів. “Що йому написала Адміністрація президента, те він і озвучив”, – відповів зі свого місця Москаль. “Москаль, мені написала Адміністрація президента, а тобі психіатр з Павлівки написав!”, – парирував Ляшко.

Зрештою Ляшко, трохи не почавши бійку з Шустером за мікрофон, і вигукнув: “Москаль сказав, що я відсмоктую гроші в Адміністрації президента. Пан Москаль, якщо говорити на вашій ментовській фені, ти відсмоктував у президента Кучми губернатором, ти відсмоктував у президента Ющенка губернатором, тепер відсмоктуєш у Яценюка! Мовчи, мент галімий!”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи