За вбивство коханої мешканцю с.Кам’янка дали 14 років

24.10.2013

тюрмаГлибоцький районний суд Чернівецької області визнав винним 36-річного жителя с.Кам’янка у вбивстві, повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.
На початку березня чоловік зателефонував односельчанці, під час розмови виник конфлікт, у ході якого вона категорично повідомила, що не бажає створювати з ним сім’ю і має намір вийти заміж за іншого. Сприйнявши відмову за особисту образу, молодик вирішив заподіяти смерть жінці та її синові. За кілька днів чоловік узяв заздалегідь виготовлену шапку-маску, ніж, змінний одяг та рукавички і пішов до помешкання, де проживала жінка. Спочатку намагався примусити вибачитись за образу, проте знову почув відмову і тоді вбив жінку. Потім намагався вбити сина потерпілої, але той кинувся тікати та почав кликати на допомогу. Зловмиснику довелося покинути місце злочину, а невдовзі він був затриманий правоохоронцями.
Попри те, що злочинець визнав свою вину частково, вина чоловіка у заподіяному доведена повністю і йому призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини