Населені пункти Чернівецької області не потрапили до списку найвпорядкованіших

24.10.2013

завантаження (2)23 жовтня Уряд прийняв розпорядження “Про підсумки щорічного всеукраїнського конкурсу “Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку” за 2012 рік”. Про це повідомляє урядовий портал.
За першою категорією населених пунктів (міста понад 500 тис. населення) I місце здобули міста Київ та Одеса, ІI місце — міста Донецьк та Дніпропетровськ, третє — міста Кривий Ріг та Львів.
За другою категорією населених пунктів (міста від 150 до 500 тис. населення) I місце отримали міста Севастополь та Кременчук Полтавської області, II місце — міста Вінниця та Миколаїв, а III місце — міста Бердянськ Запорізької області, Івано-Франківськ та Луцьк Волинської області.
За третьою категорією населених пунктів (міста від 50 до 150 тис. населення) I місце посіли міста Іллічівськ Одеської області та Комсомольськ Полтавської області; II місце — міста Ковель Волинської області, Артемівськ Донецької області та Коломия Івано-Франківської області; III місце — міста Лозова Харківської області, Червоноград Львівської області та Первомайськ Миколаївської області.
За четвертою категорією населених пунктів(міста до 50 тис. населення) I місце — міста Радивилів Рівненської області та Славутич Київської області; II місце — міста Глухів Сумської області, Миргород Полтавської області та Димитров Донецької області; III місце — міста Снятин Івано-Франківської області, Чугуїв Харківської області та Ладижин Вінницької області.
За п’ятою категорією населених пунктів (селища) І місце – селища Квасилів Рівненської області та Козача Лопань Харківської області; ІІ місце – селища Гребінки Київської області та Чорнобай Черкаської області; ІІІ місце – селища Костянтинівка Миколаївської області, Велика Лепетиха Херсонської області та Залісці Тернопільської області.
За шостою категорією населених пунктів (села) – І місце – села Гаврилівка Харківської області та Шотівка Херсонської області; ІІ місце – села Лукашівка Черкаської області, Кам’янка Житомирської області  та Поляна Закарпатської області; ІІІ місце – села Нижній Вербіж Івано-Франківської області, Музиківка Херсонської області та Мицівці Хмельницької області.
Відповідно до зайнятих місць, переможців нагородять дипломами Кабінету Міністрів України І, ІІ та ІІІ ступенів.

Довідково

Відповідно до Закону України “Про благоустрій населених пунктів” і постанови Кабінету Міністрів України від 18.07.03 №1119, починаючи з 2002 року в країні проводять щорічний всеукраїнський конкурс”Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини