До кінця тижня на території України встановиться суха тепла погода

24.10.2013

осіньДо кінця тижня на території України встановиться відносно тепла погода без опадів.
«Протягом поточного тижня на території України, за винятком півночі та північного-сходу, переважатиме суха тепла погода. Температурний режим в окремі дні на кілька градусів перевищуватиме показники норми на цей період», – повідомив під час брифінгу директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.

Наразі з північного заходу наближається неактивний атмосферний фронт, який формуватиме погодні умови в Україні протягом найближчих днів. Так, 21 жовтня невеликі дощі у північній, 21-22 – і в східній та подекуди в центральній частинах країни і на півночі Лівобережжя, пройдуть невеликі дощі. Температура повітря становитиме +10…+15 °С; у південній частині та західних областях 21 жовтня – до +18…+20 °С, 22 жовтня у південній частині та на крайньому заході – +14…+19 °С, на півночі Лівобережжя – +6…+9 °С.
Нетривале похолодання очікується 23-24 жовтня. Стовпчики термометрів на сході опустяться до +4…+9 °С. На заході 24 жовтня – +14…+19 °С, на Закарпатті – до +22 °С, на решті території цього дня – +10…+15 °С.
25-27 жовтня на лівобережжі температура коливатиметься в межах +6…+12 °С, на решті території України – +9…+15 °С, у західних областях – до +18 °С.

ДСНС у Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини