Засуджений до виправних робіт російський мільярдер Олександр Лебедєв буде займатися обрізанням дерев та прибиранням у селі, де проживає

21.10.2013

22к повідомили в управлінні ФСВП у Тульській області, раніше Лебедєв заявив, що проживає в селі Поповка Чернського району області. У сільській місцевості, за словами співрозмовника агентства, засудженого до обов’язкових робіт як правило пропонують прибирати сніг, обрізати сучки або впорядковувати муніципальні будівлі, дитячі садки та школи. Також засуджені можуть працювати санітарами у місцевих лікарнях.

На даний час, сказано в повідомленні, співробітники ФСВП перевіряють, чи дійсно Лебедєв проживає в Поповці, де, за наявними даними, він був зареєстрований 17 жовтня.

“У випадку якщо у засудженого є основна робота, він може трудитися безкоштовно не більше двох годин на день”, – розповів представник ФСВП. Водночас, уточнили у відомстві, засуджений може за бажанням відпрацьовувати до чотирьох годин на день, у тому числі у вихідні та свята.

Банкір Олександр Лебедєв був засуджений на 150 годин виправних робіт за побиття бізнесмена Сергія Полонського в ефірі телевізійної програми “НТВшники” у вересні 2011 року. 12 вересня 2013 Московський міський суд визнав вирок Лебедєву законним.

Разом з тим, сам Полонський, який під час розслідування справи перебував у камбоджійській в’язниці, просив суд виправдати Лебедєва і пробачити йому “його психічну неврівноваженість”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини